Nu har jag klämt på Mitt Provence

I fredags så låg den i brevlådan, mitt första exemplar av Mitt Provence. Skönt att trycket gick enligt plan och boken kom fram i tid. Även om jag inte har någon releasefest planerad så är det ändå en lättnad att boksläppet inte behöver flyttas.

Jag har faktiskt inte bläddrat i boken ännu men däremot fotograferat den framlänges och baklänges. Först promenerade jag till trädgårdshandeln och köpte lite blandade blommor som pynt. Fick köpa några stycken som var nästan utblommade billigt.

Därefter dukade jag upp mina böcker utomhus och fotograferade dem ur alla upptänkliga vinklar. Slutsatsen är att det är svårt att ställa upp dem snyggt med framsidan utåt när böckerna blir många. Det blir lätt rörigt. Särskilt som formaten, färgerna och stilarna på bokomslagen är väldigt olika. De är inte alltid så snygga ihop. Bästa bilden blev en som inte alls var så piffad utan jag ställde bara böckerna med ryggen ut som förvaring medan jag flyttade runt.

De står i den ordning de publicerats. Visst ser det lite imponerande ut? Jag blir faktiskt lite stolt när jag ser dem. Notera att när jag startade Tomatsallad så drömde jag om att skriva en bok en dag, men jag hade då inte en enda bok publicerad. Så om du har följt bloggen från början har du följt mig på hela resan. Kan lägga till att jag inte skrivit alla själv. Samarbetspartners och innehåll i alla böckerna går att läsa om här.

Förutom att skapa bilder av Mitt Provence så har jag spenderat helgen på att installera ett nytt plugin som gör att jag kan visa flöden från alla mina webbsajter på kristinasvensson.se samt ägnat mig åt att (planera att jag snart ska börja) förbereda en kurs som jag ska hålla för Författarförbundet väldigt snart. Därmed har jag inte hunnit med att skriva något reserelaterat blogginlägg hit. Om du gillar Provence eller tycker att bokskrivande är intressant kan jag rekommendera att läsa artikeln En researchdag i en reseguidesförfattares liv (som jag publicerat på en annan av mina webbsajter). Artikeln innehåller många bilder från Avignon och Vaison-la-Romaine.

 

chefstomaten