Bloggmaraton på Incontro ikväll

Man kan ha olika typer av problem i livet av olika dignitet och svårighetsgrad. Jag inser att dagens problem kanske inte är det mest allvarliga eller livsavgörande jag brottats med men ändå. Ska jag blogga här, eller på min aningen mer seriösa och officiella webbsida ikväll? Eller ska jag hoppa över blogg helt och satsa på dialog på twitter eller Facebook?

Det är bloggmaraton ikväll på Incontro som en del av invigningen av Mediedagarna i Göteborg. Välkända bloggare kommer sitta på en scen, dricka bubbel och skalda mer eller mindre odödliga epistlar under en halvtimme var medan allt man skriver projiceras på en vägg. Min slot i odödligheten är 21.30-22.00. Var ska jag skriva?

Och kan jag ha kvar det gröna nagellacket trots att Mediedagarna går helt i rosa? Jag inser att det finns andra frågor att ställa sig, som kommer jag känna en enda kotte på Incontro eller exempelvis den lilla petitessen vad jag ska skriva om men jag försöker att inte tänka på det utan hoppas att inspirationen dyker upp. (Och som en back-up-plan har jag laddat upp ett gäng bilder jag tog på Mediedagarna före lunch).

Jag hoppas ni gör mig sällskap 21.30!
Gärna på Incontro i Göteborg men i annat fall på en blogg nära dig.

Jag kommer mellan Emerentia Leifsdotter Lund och Jessica Karlén. Det kommer också bloggare från Mornington och Göteborg nonstop så kolla in oss.

För övrigt firar jag idag att jag haft körkort i 22 år.

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)