Välkommen till Tomatsallad

Välkommen! Tomatsallad drivs av mig Kristina Svensson - en entusiastisk hobbyfotograf och skribent som brinner för att berätta. Under aliaset Chefstomaten bloggar jag om allt jag får lust att skriva om. Bloggen ger mig en anledning att testa nya caféer, komma iväg på utflykter eller bara välja en annan väg hem ibland. Det är också en plats där jag kan visa upp min senaste bild, testa nya skrividéer och dela med mig av sådant jag gillar (eller avreagera mig vid behov).

Hobbyn som blev ett jobb

Det första inlägget på Tomatsallad publicerades 22 januari 2010. Jag tänkte då att bloggen skulle spegla en del av mina intressen som att testa nya kaffebönor, kombinera vin till mat och lära mig skilja på olika sorters ale. Jag tänkte mig också att det kunde vara en experimentblogg för att lära mig mer om bloggande.

Bloggen har genom åren delvis bytt inriktning. Nya ämnen har tillkommit och andra somnat in vilket speglar hur mina intressen har förändrats (ämnet rapport från bygghelvetet var dock inte mitt eget val). Jag grubblar av och till på om jag ska skapa flera sajter dedikerade till var sitt ämne istället, men det ser just nu ut som om Tomatsallad blir kvar och att jag istället jobbar på att göra det så enkelt som möjligt för de som vill följa bara ett ämne. Utvecklingen av bloggen, mina mer eller mindre arga inlägg över saker och ting som krånglat kan följas via etiketten “om bloggen“.

Lusten får styra

Genom åren har mitt liv förändrats och Tomatsallad har varit en del av denna process. Tack vare bloggen har jag blivit tillfrågad om att skriva flera reseguider, lärt känna många människor och lärt mig massor på vägen. När detta skrivs är min strategi att Tomatsallad skriver jag på när jag har lust. Jag försöker att få lust regelbundet men jag ställer inga krav på mig själv. 

Vill du veta historien bakom namnet Tomatsallad? Läsa mer om Chefstomaten och de andra återkommande karaktärerna? Då finns det texter om det också. Eller gå direkt till kontakt

Arkiv

Prenumerera

Hej!

Det finns två olika prenumerationserbjudanden på Tomatsallad, resenotiser och bokkoll. Resenotiserna är automatiska e-postmeddelanden som går ut så fort jag publicerar någon bild, artikel eller liknande om resor här på bloggen. Bokkoll betyder att jag skriver ett mejl när jag (äntligen) är klar med nästa bok.

1) Notiser om reseblogginlägg

Vill du få en notis med e-post när jag skriver något nytt om resor här på Tomatsallad? Då kan du prenumerera i den här rutan. Det funkar så att samma minut som jag publicerar något i ämnet Sverige, Franska Rivieran eller andra resor, går det automatiskt ut ett mejl till alla prenumeranter. (Däremot kommer inget mejl om jag skriver om något helt annat). Fiffigt eller hur?

2) Koll på nästa bok

Vill du ha ett mejl när nästa bok är klar? Jag skriver på ett antal manus inom bloggens ämne. Ibland tar det lite tid men jag lovar att alla kommer att bli publicerade. Här får du chansen att få information direkt i din inkorg när det sker.

Fyll i din adress och klicka på skicka!

Jag kommer inte att bombardera dig med mejl (snarare kan det dröja ett tag innan något bokkoll-mejl kommer…). Vill du veta mer hur jag hanterar personuppgifter så har jag skrivit en rad om det.

God läsning!

Hälsar

Chefstomaten/Kristina

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.