Prenumerera

Hej!

Håll kontakten genom att prenumerera. Det finns just nu två olika prenumerationserbjudanden på Tomatsallad: resenotiser och bokkoll. Resenotiserna är automatiska e-postmeddelanden som går ut så fort jag publicerar någon bild, artikel eller liknande om resor här på bloggen. Bokkoll betyder att jag skriver ett mejl när jag (äntligen) är klar med nästa bok.

1) Notiser om reseblogginlägg

Vill du få en notis med e-post när jag skriver något nytt om resor här på Tomatsallad? Då kan du prenumerera i den här rutan. Det funkar så att samma minut som jag publicerar något i ämnet Sverige, Franska Rivieran eller andra resor, går det automatiskt ut ett mejl till alla prenumeranter. (Däremot kommer inget mejl om jag skriver om något helt annat). Fiffigt eller hur?

Obs! För att ingen ska bli tillagd mot sin vilja kommer det ett mejl från adressen kristina [at] tomatsallad [punkt] nu. I mejlet finns en länk du behöver klicka på. Lägg gärna till adressen bland betrodda adresser eller liknande för att mejlen inte ska fastna i spamfilter.

2) Koll på nästa bok

Vill du ha ett mejl när nästa bok är klar? Jag skriver på ett antal manus inom bloggens ämne. Ibland tar det lite tid men jag lovar att alla böcker kommer att bli publicerade. Här får du chansen att få information direkt i din inkorg när det sker.

Fyll i din adress och klicka på skicka!

Jag kommer inte att bombardera dig med mejl (snarare kan det dröja något år innan något bokkoll-mejl kommer…). Vill du veta mer hur jag hanterar personuppgifter så har jag skrivit en rad om det.

God läsning!

Hälsar

Chefstomaten/Kristina