Prenumerera på Kristina Svenssons artiklar och böcker

Hej!

Vill du veta när jag publicerar en ny artikel här på bloggen? Gör som hundratals andra och prenumerera på nybloggat. Det är en kort notis per mejl när jag publicerar en ny artikel. Är du redo? Då skriver du in din adress här.

Loading

Vill du få mejl när jag ger ut en ny bok?

Om du är nyfiken på när jag publicerar en ny bok så är det istället här du ska fylla i din adress och klicka på skicka.

Självklart går det fint att prenumerera på båda. De skickas via olika system.

Vad är skillnaden på nybok och nybloggat?

Skillnaden på de två utskicken (förutom tekniken bakom) är hur ofta du får mejl, längd och innehåll. Nybloggat (tidigare kallet för resenotiser) är korta halvautomatiska e-postmeddelanden som skickas ut när jag publicerar något nytt på bloggen. De anländer därför en gång var eller varannan vecka.*

Nybok (tidigare kallat bokkoll) är längre brev som jag skriver när jag har en ny bok på gång, en tidigare slutsåld bok kommer ut i nytryck eller liknande. I den bästa av världar skickar jag ut två sådana brev per år. Det finns ett arkiv med mina brev.

Jag strävar efter att ge prenumeranter förtur när jag har specialerbjudanden.

OBS! Du måste klicka på länken som kommer i mejl

De båda utskicken skickas via lite olika tekniska lösningar men i båda fallen sker prenumerationen i två steg. Det kommer ett mejl med en länk som du behöver klicka på för att prenumerationen ska starta. Detta för att inte någon annan ska kunna lägga till dig som prenumerant.

Lägg gärna till min e-postadress bland betrodda adresser i ditt e-postprogram så att inte mejlen fastnar i skräpkorgen. Oavsett vilket erbjudande du nappar på kommer jag aldrig dela din adress med andra och du kan när som helst avsluta prenumerationen.

Jag kommer inte att bombardera dig med nyhetsbrev, särskilt inte om du bara prenumererar på nybok-information (snarare kan det dröja så länge att du hinner börja undra vart jag tagit vägen). Det tar tid att skriva böcker. Det är därför det är så fiffigt att kunna prenumerera så behöver du inte fundera, du får mejl. Vill du veta mer hur jag hanterar personuppgifter så har jag skrivit en rad om det.

* Brasklapp ska läggas in: emellanåt blir frekvensen på bloggen lägre pga av tidsbrist.

God läsning!

Hälsar

Chefstomaten/Kristina Svensson

PS! Vill du inte prenumerera men ändå ha koll på vad jag sysslar med så titta in på min huvudsajt kristinasvensson.se där det finns en översikt över vad jag håller på med.

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)