Prenumerera på Kristina Svenssons restips

Hej!

Missa inte nya foton, artiklar och annan inspiration som jag bjuder på. Gör som hundratals andra och prenumerera. Är du redo? Då skriver du in din adress här.

Loading

Vill du veta mer först?

Det finns två erbjudanden att välja på. Skillnaden är hur ofta du får mejl samt innehåll. Resenotiser (formuläret ovan) är hel- eller halvautomatiska e-postmeddelanden som skickas till alla prenumeranter när jag publicerar något nytt på bloggen. Bokkoll är längre brev som jag skriver när jag har en ny bok på gång.

Jag rekommenderar självklart att prenumerera på båda två!

1) Prenumerera på resenotiser

Jag siktar på ett inlägg per vecka här på Tomatsallad men mitt bloggande varierar mellan ett om dagen till ett i månaden. Det är därför jag tycker att detta är så fiffigt att du kan få en notis med e-post när jag bloggar. Håller du med ska du skriva in din e-postadress i den här rutan.

För närvarande har jag ställt in det så att det går ut ett automatiskt meddelande när jag publicerar något om resor, utflykter och foton i Sverige, Franska Rivieran eller andra områden, men inte om jag skriver om något helt annat. Ibland skickar jag med ett personligt tillägg också som alltså bara går till prenumeranterna.

Loading

Obs! Det kommer ett mejl från adressen kristina [at] tomatsallad [punkt] nu med en länk som du behöver klicka på för att prenumerationen ska starta. Lägg gärna till min e-postadress bland betrodda adresser i ditt e-postprogram så att inte resenotiserna fastnar i skräpkorgen.

2) Förhandsinformation om nästa bok

Vill du inte ha mejl lika ofta eller använder andra sätt att följa bloggar finns det ett till alternativ, ett specialskrivet nyhetsbrev när nästa bok är klar. Jag jobbar parallellt på ett antal manus och ger regelbundet ut nya verk, vanligen ett per år. Här har du chansen att få information direkt i din inkorg när det sker. Det kan också hända att jag skickar ut annan specialskriven information denna väg. Vill du läsa exempel innan du bestämmer dig så har jag ett arkiv med mina brev.

Fyll i din adress och klicka på skicka!

Jag kommer inte att bombardera dig med bokkoll-brev, (snarare kan det dröja så länge att du hinner börja undra vart jag tagit vägen – därav att det inte är så dumt att även hålla koll på resenotiserna också). Vill du veta mer hur jag hanterar personuppgifter så har jag skrivit en rad om det.

God läsning!

Hälsar

Chefstomaten/Kristina Svensson

PS! Vill du inte prenumerera men ändå ha koll på vad jag sysslar med så titta in på min huvudsajt kristinasvensson.se där det finns en översikt över vad jag håller på med.

chefstomaten