Prenumerera på Kristina Svenssons blogg Tomatsallad

Hej!

Ett hett tips är att göra som hundratals andra och följa Kristina Svenssons reseblogg Tomatsallad. Det enklaste sättet att inte missa något är att prenumerera. E-postmeddelanden går ut så fort jag publicerar något nytt om resor till alla prenumeranter. Jag kallar det resenotiser.

Ett annat erbjudande är bokkoll. Då får du ett mejl när jag är klar med nästa bok.

1) Prenumerera på resenotiser

Vill du få en notis med e-post när jag bloggar? Då ska du prenumerera i den här rutan. När jag publicerar något om resor, utflykter och foton i Sverige, Franska Rivieran eller andra områden så går det automatiskt ut ett mejl till alla prenumeranter. (Däremot skickas inget mejl om jag skriver om något helt annat). Fiffigt eller hur?

Obs! Det kommer ett mejl från adressen kristina [at] tomatsallad [punkt] nu med en länk som du behöver klicka på för att prenumerationen ska starta. Lägg gärna till min e-postadress bland betrodda adresser i ditt e-postprogram så att inte resenotiserna fastnar i skräpkorgen. Jag siktar på ett inlägg per vecka.

2) Håll koll på nästa bok

Vill du ha ett mejl när nästa bok är klar? Jag jobbar parallellt på ett antal manus och ger regelbundet ut nya verk, vanligen ett per år. Här har du chansen att få information direkt i din inkorg när det sker.

Fyll i din adress och klicka på skicka!

Jag kommer inte att bombardera dig med mejl (snarare kan det dröja upp till ett år innan något bokkoll-mejl kommer…). Vill du veta mer hur jag hanterar personuppgifter så har jag skrivit en rad om det.

God läsning!

Hälsar

Chefstomaten/Kristina Svensson

chefstomaten