Jag är med i #blogg100

Häromdagen fylldes mitt flöde på Facebook och twitter av personer som funderade på att hoppa på utmaningen #blogg100 andra sommaren. Utmaningen går ut på att under 100 dagar, från 23 januari till 3 maj publicera ett blogginlägg varje dag. Jag funderade en stund men bestämde mig för ungefär en kvart sedan att haka på.

Vid årsskiftet var jag sugen på att hoppa på en 365-bilder-utmaning för att få delta i ett sammanhang samt ha ett dagligt projekt. Men ett år var lite för lång tid för mig, etthundra dagar är lite mer hanterligt. Dessutom passar det mig bättre att kunna skriva om vad sjutton som helst. Jag har ingen plan för vad mina blogginlägg under de närmaste 100 dagarna ska innehålla, kanske kommer jag kommentera något mina kollegor i utmaningen skriver eller bara posta en bild. Vi får se. Det ska bli spännande i varje fall.

Alla inlägg kommer vara taggade med #blogg100. Strax finns mitt namn med på listan över alla som är med i #blogg100.

PS! Jag tar gärna emot önskemål om vad ni vill se eller läsa om.

Kristina Svensson i Nice

2 Comments for “Jag är med i #blogg100”

says:

365 foton är faktiskt inte så begränsande som man först kan tro. 1) Man kan ta temana i oordning. 2) Man kan byta ut 52 av befintliga teman mot egna. 52 – det blir ett i veckan i snitt.
Egentligen skulle jag ju kunna haka på denna också i och med att jag är med i fotoutmaningen, det blir ju automatiskt minst ett inlägg per dag. Men jag avstår i år. 😉 Ska bli kul att följa dej istället.

says:

Jag tycker 365 foton låter hur kul som helst. Kanske får bli nästa år? Får följa dina foton så får du följa hur det går med min utmaning. Har skrivit ett inlägg för idag där jag får in vin, bokomslag och vildsvin i samma inlägg. Inget tydligt tema där inte.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *