3 Rudbeckia med 3 olika objektiv

Jag är egentligen inte så förtjust i gula blommor men just nu blommar pampiga rudbeckior (echinacea) i varenda rabatt på Rivieran och de är helt enkelt oemotståndliga. Så oemotståndliga att när jag sitter och sorterar bilder så hittar jag bilder tagna med alla tre tillgängliga objektiv. Självklart kan jag inte motstå att lägga upp en liten jämförelse.

Kakobjektivet: Rabatterna längs Croisetten i Cannes är upplysta underifrån vilket gör att rudbeckiorna glänser som små gula solar nattetid. Rena fotomagneten! Tyvärr är bilden inte superskarp (frihand, kolmörkt) men jag gillar den ändå.

Vidvinkel: Väntade på en buss i Cagnes-sur-mer och försökte egentligen fotografera några höga installationer med surfinor. De bilderna blev blaha blaha medan den här blev maffig.

Normalzoom: En mer klassisk blombild men inget fel på det. Synd att inte teleobjektivet är hemma…  Eller att jag inte har något macro.

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)