Dagens lunch i Plascassier
Auberge St Donat i Plascassier fortsätter med sitt framgångsrecept med fyra-rätters lunch i en fast meny. Priset har gått upp till €15,50 men det är fortfarande antagligen Rivierans mest prisvärda lunch.
Idag var huvudrätten kyckling. Just den bilden blev sådär men här är resten av lunchen.
Först en sallad.
Sedan någon inbakad mockajäng, därefter kyckligen och till sist en kaka.
Allt nedsköljt med rejäla kvantiteter av ett enkelt rosévin. Därefter dags för boulespel i Svenska Rivieraklubbens regi.
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)
- Följ med ner i Olavsgruvan – en del av världsarvet Röros - torsdag 14 augusti 2025
- Arnos Vale – ett fascinerande viktorianskt kulturarv bland snåren - torsdag 24 juli 2025
- Aléria på Korsika – staden mitt emot Antibes under antiken - onsdag 2 juli 2025