Nu kan du förköpa Strövtåg i Härjedalsfjällen!

Kära läsare!

Nu är det möjligt att förköpa den första titeln i en helt ny bokserie, Kristinas strövtåg. Den första titeln heter Strövtåg i Härjedalsfjällen. (Och går allt vägen blir nummer två Strövtåg runt Antibes). Genom att förköpa boken så:

  • Får du köpa Strövtåg i Härjedalsfjällen till ett bra pris.
  • Min eviga tacksamhet.
  • Möjlighet att få boken signerad.

Om du dessutom bjuder in vänner och bekanta som också är fjällromantiker (eller vill handla julklappar i god tid) så kan du få en ännu finare bok till samma pris. Ju fler förköp, desto fler bilder kommer att hamna i boken. Dessutom uppgraderar jag pappersval, lägger till karta och byter till hårdpärm om budgeten ökar.

Beställ direkt, pengar dras 7 oktober (om målet nås)

Förköpskampanjen genomförs på en plattform som heter Kickstarter. Det funkar som så att du under kampanjperioden lovar att stötta min bokutgivning med ett visst monetärt belopp. Storleken på beloppet är valfri men det finns olika paket mellan 50 kr och 29 000 kr att välja på. I varje paket ingår det olika rewards vilket kan vara allt från en digital bild till att jag håller föredrag. Men du kan också välja att bara skicka en slant för att du vill stötta boken, allmänt gillar det jag gör eller råkar känna dig givmild (jag skulle iofs föreslå att du i så fall köper fler böcker och ger bort).

Inga pengar dras direkt utan de dras först efter att kampanjen avslutats vilket är kl 20.00 den 7 oktober 2020. Och då dras pengarna från ditt kreditkort enbart om kampanjen når sitt mål. Når vi ej upp till grundmålet 100 förköpta böcker så blir det inget. Då dras inga pengar från dig och jag får kamma mig och söka jobb eller nåt.

Den första helgen är avgörande

Sista beställningsdag är först i oktober men vänta inte. De första 48 timmarna är avgörande för kampanjens framgång. Om intresset är stort i början tolkar Kickstarter det som att detta är en finfin kampanj och visar den för fler personer. Då får jag draghjälp och kan nå ut med boken till fler än mina trognaste läsare samt via er till era vänner.

Därför vill jag uppmuntra alla som är det minsta nyfikna att kila över till kampanjen. Jag beskriver där hur bokens utseende påverkas om vi istället för 100 förköpta exemplar når upp till 200 eller 500. Om du struntar i det och bara vill stötta kampanjen så satsa på högerkolumnen där de olika paketen presenteras.

Anderssjöåfallet september 2020.

Missa inte julklappspaketet

Jag har skapat ett antal olika paket (där de på 10 000 kr och 29 000 kr är tänkta till företag så svimma inte över summorna). Det jag särskilt vill nämna är julklappspaketet som jag designat för att det ska ge dig extra mycket för pengarna. Förutom den nya boken Strövtåg i Härjedalsfjällen och en kalender med fina härjedalsbilder så ingår signerade exemplar av Smultronställen mellan Göteborg och Stockholm samt Rivieran inom räckhåll (skriven med Maria Unde Westerberg). Plus en bonus.

Normalt säljer jag inte signerade exemplar för jag reser såpass mycket att det är pyssligt att skicka och frakten är dyr. Men här hoppas jag skicka många böcker på ett bräde. Jag har spenderat en del tid med våg och linjal för att i möjligaste mån få fram rätt fraktkostnader. Budgeten är överhuvudtaget en mardröm med tanke på att för varje nivå som nås, så ökar både intäkterna och kostnaderna – men olika mycket beroende på vilka paket som valts. Både jag och min tryckerikontakt har fått gråa hår av budgeten.

De bästa av 17000 bilder

Själva boken? Jo den innehåller de bästa av 17000 foton (egentligen ännu fler eftersom jag även plockar bilder från tidigare år). Det är allt från ripor till Härjedalsrokoko. Sedan innehåller boken allt som fascinerat och intresserat mig den här våren. Exempelvis:

  • Härjedalens rikaste kvinna, hennes tre äkta makar och vad de hade för betydelse för bygden.
  • Svaret på frågan: varför är det ena fjället prickigt av orkidéer medan det bara växer videsnår på nästa.
  • Möta några av hjältarna från andra världskriget.
  • Bästa Vasaloppsträningen samt vackraste vattenfallen.

Gå direkt till kampanjen eller läs mer

Vill du läsa mer så testa dessa länkar:

Då till det viktigaste, länken till kampanjsidan för att förköpa ”Strövtåg i Härjedalsfjällen.

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)