Populäraste inläggen på tomatsallad (hittills)

Jag har grottat ner mig i statistiken och spanat in vilka inlägg som är mest populära.

Mest lästa inlägg är inte alltid de jag lagt mest tid på…

Mitt mest besökta inlägg är min recension av utställningen :and there was light i Eriksbergshallen i Göteborg. Det har jag inget emot, den texten la jag en hel del tid på och tycker att den har ett värde både för presumtiva besökare och för de som finansierat och byggt utställningen (de är välkomna att anställa mig nästa gång så blir det en bättre utställning).

Ett inlägg som jag tycker det är aningen pinsamt att det hamnat på topplistan är en bild från stormen i södra Frankrike i maj. Det är pinsamt för bilden är inte speciellt intressant (och det är inte ens jag som tagit den). Att inlägget hamnat på topplistan beror på att det var pinglat till en GP-artikel och den i sin tur var dagens mest lästa artikel på GP. Men mer än hälften av de som såg det fotot klickade sig sedan vidare på sajten så helt bortskrämda verkar de inte ha blivit.

Ett foto jag har fått mycket beröm för har i sin tur bara blivit tittat på 8 gånger! (Kanske lördagar inte var någon bra dag ändå?). Eller så saknas bara gångbara sökord som pekar på den här bilden?

Stort caféintresse bland er läsare

Ni som läsare verkar vara lika förtjusta i att fika som jag är. Och mest lockar visst mysiga caféet Biscuit, som finns på sjätte plats bland mina mest lästa inlägg. Många som läst det inlägget har klickat vidare till andra caférecensioner, framförallt till rosencaféet. Detta är roligt av flera skäl. Först och främst inspirerar det att upptäcka och beskriva fler pärlor, men det finns också ett blog-tekniskt element.

Jag har två stycken plug-in installerade som ska hjälpa läsare att hitta artiklar i samma ämne som det de just läst (YARPP och Link within). Och båda dessa tipsar biscuit-läsare om rosencaféet. Eller åtminstone gjorde båda det tills jag reviderade rosencaféinlägget häromdagen. Jag tyckte det såg lite trist ut – har man inte sysselsättning så skaffar man sig :-).

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)