Prenumerera på Tomatsallad!

Goda nyheter! Nu går det att prenumerera på Tomatsallad. Alltså på själva bloggen. I några år har jag erbjudit tjänsten att skicka ett brev så fort Strövtåg runt Antibes är klar. Ett antal förhoppningsfulla läsare har utnyttjat den möjligheten. Det är något jag är väldigt tacksam för, då det peppar mig att jobba vidare med denna utmaning till bok.

Nu går det alltså att även få ett automatiskt meddelande så fort jag skrivit något resetips här på bloggen. Min tanke med dessa är att de ska underlätta för både dig och mig. Mitt bloggande är inte riktigt så regelbundet som man skulle kunna önska. Ibland har jag mycket att berätta i dagliga inlägg och ibland blir det en ofrivillig kortare eller längre paus. Allehanda andra saker har en tendens att komma emellan. Jag låter dem gärna göra det för jag vill inte springa rakt in i den berömda väggen.

På det här sättet kan du som gillar mina blogginlägg få reda på när det är vits att titta in. Och jag slipper känna stressen över att jag borde blogga regelbundet för att ni som läser inte ska bli besvikna.

Plugin:t email subscription tips från Bo i husbil

Denna service är något jag har önskat i flera år, men jag har aldrig hittat någon enkel teknisk lösning. Nu har jag installerat ett plugin som heter email subscription. Fick tipset från min goda vän Anna på Bo i husbil (följ dem gärna, de har förvisso just lämnat Frankrike för Spanien men de kommer tillbaka).

Det fiffiga är att e-postadresserna lagras här på sajten, inte hos någon tredje part samt att utskicken är automatiska. Notera att det enbart är reseinläggen som genererar utskick (det är är ett exempel på inlägg som inte genererar någon notis). Om detta blir uppskattat kanske jag senare utökar med möjligheten att välja vilka ämnen som du vill prenumerera på. Då behöver jag köpa plugin:et i en utökad version, nu testar jag den begränsade gratisvarianten.

Fyll i direkt eller gå till sidan prenumerera.

Loading
chefstomaten