Snöig stig i tre inkarnationer

Alla som läste gårdagens sammanfattning av de senaste veckornas flängande inser att återhämtning stod i fokus den här helgen. Något jag gjort genom att dutta runt och pyssla med smågrejer. Läst ett par morgontidningar, kört en tvätt, packat upp halva resväskan och skurat ett handfat.

Jag har också stoppat ut näsan i det fantastiska vårvintervädret. Hårfagre lockade ut mig med till en utomhusfika i Hagby. Med tanke på hälsenan så fuskade jag och tog bil till hästgården. Det var kanon att ses för nu var det ett tag sedan. För några år sedan promenerade vi minst en gång i veckan, men då jobbade vi båda mindre än vad vi gör idag.

Den översta bilden är från den här helgen medan de två andra är tagna tidigare i vinter. Jag har för mig att båda är från januari. Den ena är tagen på morgonen och den andra på eftermiddagen. Alla tre visar vilken fin och snörik vinter vi haft i år men de har ändå helt olika karaktär. Med tanke på att jag är förtjust i rimfrost är min favorit den i mitten.

 

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)