Vad tror du att denna bok handlar om?

Jag behöver hjälp! Jag har kört fast med bokomslaget till Strövtåg runt Antibes. Jag har snart gjort hundra varianter. Jag har provat olika koncept (en stor bild, ett par bilder eller collage), olika typsnitt och bildkombinationer i många olika varianter. Jag har fått massor av bra synpunkter när jag lagt upp några (många) alternativ på Facebook. Framför allt har varenda variant fått någon anhängare. Eftersom alla omslag tilltalar någon så är antagligen inget helt tokfel ur attraktionssynpunkt. Men signalerar omslaget rätt saker? Speglar den innehållet?

Här är de tre nuvarande huvudkonkurrenterna. Om du såg dem på Adlibris eller i en bokhandel, vad skulle du gissa att boken handlade om? För er som hellre vill jämföra vilket omslag som du tycker passar bäst ihop med baksidestexten så har jag lagt senaste versionen av baksidestext allra längst ner.

 

Klicka på bilderna för att titta på dem i något större storlek. De är dock skärmdumpar så inte så snygga i större format. De vita linjer som syns här och där ska självklart inte vara med i slutversionen.

Baksidestext: Strövtåg runt Antibes

Solmogna tomater, azurblått hav och sockersöta medeltida byar. Champagnedrinkar, populära stränder och krims-krams. Franska Rivieran har allt! Strövtåg runt Antibes tar dig med på en personlig resa i ord och bild bland romerska ruiner, dignande marknader och vandringsleder förbi lyxvillor eller genom ödsliga raviner. Hisnande vyer blandas med handfasta tips till dig som drömmer om att resa runt eller bo i någon av de sägenomspunna orterna på Côte d’Azur.

Edit: La till en fjärde bild!

chefstomaten