”Välskriven reseguide om Provence” enligt Ölandsbladet

I Ölandsbladet har jag hittat en kort recension (på fackspråk kallad anmälan) av Mitt Provence. Texten publicerades i april men det var först häromdagen jag råkade springa på den.

”Råkade springa på den” är en omskrivning för att jag googlade efter en annan artikel om boken som jag vet är på G och sex-sju sidor ner i sökresultatet hittade jag en länk till Ölandsbladet. Eftersom rubriken var Välskriven reseguide om Provence blev jag självklart nyfiken. Artikeln låg bakom en betalvägg så jag fick bli prenumerant i en månad för testpriset 1 krona och sedan ägna en halvtimme åt att hitta hur jag skulle säga upp abonnemanget.

Det var dock värt besväret för Mats Garme som skrivit texten är positiv till min bok. Min favoritrad är nog denna.

»Varje kapitel är rikt illustrerat med utsökta färgfoton, som triggar reslusten.« 

De orden tackar jag för!

chefstomaten