Varmt och festligt i Umeå i torsdags

I torsdags var det studentfirande i Umeå. Vädret gjorde sitt bästa för att erbjuda alla studenter en minnesvärd dag. Det var varmt och folk hade gått man ur huse för att titta på studentekipagen.

De som inte hade någon student att fira satt nere vid Umeälven och åt lunch, läste en bok eller bara var. Det området är verkligen fint och det var kul att äntligen se det under sommarhalvåret. Jag har promenerat där flera gånger tidigare men bara under vintern.

Jag var bara på snabbvisit i jobbändamål. Först jobbade jag några timmar på Kulturbageriet och därefter satt jag med mobil och kamera redo att anteckna det som sades på Rex (något som hade varit enklare utan tekniska problem men men).

Har inget direkt minnesvärt att säga om dessa bilder, inte ens säker på att det är dagens bästa men jag gillar verkligen den första.

chefstomaten