4362 spänn för bättre sökfunktion?

Ett snabbt sätt att bli ganska butterkvistig är att försöka förbättra någon detalj på någon av webbsajterna. Snabbt och snabbt. Det är rena tidsslukhålet. Så förutom att man blir sur för att det inte funkar så blir man sur över att man slösar bort tid.

I morse gav jag mig på sök-funktionen på Tomatsallad. Sök-rutan har länge irriterat mig för att inte ens jag kan hitta det jag letar efter utan en del meckande. Och då har jag ändå fördelen gentemot alla läsare att jag vet vad som borde finnas här.

Det finns många plugin som hanterar sök

Jag hittade en radda med artiklar om olika sök-plugin och har testat fem stycken nu. Ingen gjorde det jag ville och jag kunde inte se några direkta förbättringar. Ett plugin kan göra det jag vill, om jag köper premiumversionen. Och jag känner att jag kan göra roligare saker för 4362 kronor. Det inkluderar förvisso livstids uppdateringar men i alla fall.

Ett par av de plugin jag provade hade med funktionen att man kunde få ha med bilder i sökresultatet. Blev ju inte så särdeles lyckat.

Jag vill ha med etiketter i sökresultatet

Det jag vill ha med är etiketter i sökresultat. En del av mina etiketter hör till vårens mest lästa länkar enligt google. Alla besökarna kommer från Google, de går nämligen knappt att hitta här på sajten. Det vill säga, om man hittar en artikel så finns de allra längst ner. Där kan man klicka på dem.

Testa dessa etiketter så får du se. Vore inte dessa svar mer relevanta än de resultat du får om du söker på samma sökord.

Nu ska jag lämna datorn innan jag blir galen. Om någon har något kreativt förslag är ni varmt välkomna. Tills dess hänvisar jag till Google.

chefstomaten