Personlig och kärleksfull tolkning av Nice

Idag gläds jag åt att Mitt Nice har fått flera fina omdömen som alla lyfter fram att boken är personligt hållen. Vilket ju är bra med tanke på att boken heter Mitt Nice och inte allmän-turist-propaganda-för-Nice :-).

Ola Svärd skriver i BTJ-häfte nr 13/2015 att boken är “en personlig och kärleksfull tolkning av Nice”. Han säger också att “Svensson står även för det rika fotomaterialet i färg, även det mycket personligt utformat.”

mitt-nice-foto-kristina-svensson-20

Anne-Charlotte Östman skriver i ett långt inlägg att “Jag och min man föll genast för Kristinas hållning till staden.” Hon delar också med sig av sina favoritögonblick i Nice. Bland annat rekommenderar hon restaurangen Chez Palmyre. Toppen, då har jag ett ställa att prova i sommar.

mitt-nice-foto-kristina-svensson-5105

Därtill har Inger Aspåker twittrat “Sitter här o läser #mittnice lite mer noga. Du har ju tänkt på allt! Snyggt, pedagogiskt o bra upplägg <3” Sådant värmer!

Lite mer frustrerande att jag pga diverse frakttrassel inte fått ner några böcker till Rivieran ännu. Fick nämligen mejl från Annika som var ledsen eftersom hon glömt sin bok på flyget ner till Nice. Gick det att få tag på en ny i Antibes eller Nice? Tyvärr inte, men jag skickade några tips och hoppas att Annika fick en trevlig vistelse ändå.

bok-2

PS! Mitt Nice finns just nu till kampanjpris hos Bokus, passa på och lägg vantarna på ett exemplar.