Mina böcker från franska Rivieran och Provence

Upplev historiska Rivieran

I södra Frankrike gömmer varenda sten på en historia. I denna bok får du hela historien – på ett roligare sätt. Boken gör nedslag i platser där historiens vingslag är extra starka. Detta är en del av det mångåriga projektet Strövtåg runt Antibes som nu delats upp i flera delar.

Ett år runt Antibes

Runt Antibes väntar skiftande natur på att upplevas. I serien Kristinas strövtåg har det dykt upp en bok om växter, evenemang och mat på Rivieran under sju säsonger. Denna rikt illustrerade bok är riktigt snygg och trevlig.

Rivieran inom räckhåll 

Ta tåget till Rivieran och hitta de bästa upplevelserna på plats. Denna bok är ett samarbete med den erfarna tågluffaren Maria Unde Westerberg. Hennes kunskap om tågresor och mina bilder i smidigt format. Boken är inne på den andra uppdaterade tryckningen.

Kristina Svensson med sina reseguider Mitt Nice och Mitt Provence.

Mitt Nice och Mitt Provence 

Mitt Nice och Mitt Provence ingår i serien Karavan reseguider där erfarna skribenter delar med sig av personliga tips. Jag har fått många lovord från läsare att böckerna på riktigt förbättrat deras semester. Mitt Nice är inne på andra omarbetade upplagan.

Fyra utgivna titlar i aktuella utföranden 2023. De kommer att bli fler.
chefstomaten