Om tomatsallad upphovsrätt

Alla bilder är min egendom om inte annat anges. Du är välkommen att låna bilder i den upplösning de är publicerade för icke-kommersiella ändamål, om du länkar hit och berättar att jag tagit dem (det vill säga skriver fotograf: Kristina Svensson). Vill du ha andra bilder från franska Rivieran eller Sverige, bilder i tryckkvalitet eller använda bilder i kommersiella sammanhang tar jag betalt.

Alla texter som är publicerade på sajten ägs av mig förutom de som är skrivna av gästbloggare (som äger sina egna texter). Du får gärna reblogga dvs citera en ingress och länka till mina texter, men inte återge hela texten. Detta eftersom Google straffar dubbletter. Fråga mig istället om jag vill gästblogga hos dig.

Vill du ha pressbilder eller intervjua mig, kila över till min huvudsajt och läs vidare.

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)