Dagens bild 2013-08-24 Biot

Vinrankorna ger skugga i den här gränden i #Biot. #vinrankor #Frankrike

Vinrankorna ger skugga i den här gränden i söta glasstaden Biot.

Hamnade i Biot efter en lång busstur

I datorbristens spår fick jag för mig att jag skulle ge mig på projektet att sätta mig på första bästa buss och se var jag hamnade. Alltid skulle jag kunna dricka kaffe någonstans. Första bussen, nummer ett, tog mig till en busstation in the middle of nowhere efter en krokig sight-seeing i teknikparken Sophia Antipolis. Den som vill se medicinska laboratorier i 1970-talstappning kan med fördel åka på den turen.

Det fanns en kaffeautomat på busstationen men riktigt så desperat var jag inte. Däremot satte jag mig snabbt på en buss därifrån. Nästa buss tog mig till Biot via Valbonne. I Biot var det knökfullt med folk som firade la liberation. Väl åter i Antibes fick jag dock mitt kaffe igen.

9677f8c00d3c11e3989522000a9f3c91_7

Edit: jag har lagt till info i inlägget

chefstomaten