Dagens bild: vattentornet i Slottsskogen

Det är dags att vinka adjö till den här påsken, en påsk som bjudit på både roliga och mindre roliga upplevelser. Den inleddes och avrundades på utmärkt sätt ihop med Biologen. Skärtorsdagen vandrade vi runt i Slottsskogen, en inte på något sätt en unik sysselsättning men vi gick på några stigar som jag aldrig gått förut och kom bland annat förbi vattentornet som blivit dagens bild (rätt mycket på grund av att den var lätt att fiska upp på mobilen – detta bloggas från buss 761 på väg mot Mölndal).

Jag brukar säga att varje dag när jag sett en ny plats, lärt mig något nytt eller tagit en bra bild är en bra dag och på det sättet har påsken bjudit på många bra dagar. Ikväll har jag exempelvis lärt mig att det finns en humlesort som heter Mosaic och som blir alldeles fantastisk öl – om man gillar citrustoner. Just druckit en med ett mycket fantasifullt namn (så fantasifullt att jag behöver kolla på min fusklapp för att se vad ölen heter, kruxet är att jag ju inte kan komma åt den på mobilen samtidigt som jag pillar här). Nåväl, bryggeriet heter Poppels och om jag inte minns helt fel så finns de i Mölnlycke.

Nu vill jag sticka mellan med ett litet utrop att bussen inte kör där jag tänkt mig… Igår missade jag (igen) att kliva av på rätt hållplats och fick en promenad men det är ju en sak att få en oväntad promenad längs havet i solskenet men inte lika roligt sent på kvällen…

Jag tror att jag struntar i att berätta om de mindre roliga delarna av min påsk (skulle behöva en dator och gott om tid för att få med allt) utan plockar fram en karta och försöker ta reda på var jag är istället. Hej svejs!
Varje dag som jag ser något nytt är en bra dag. Idag har jag för första gången besökt #vattentornet i #slottsskogen #vattentorn #torn #oldwatertower #Göteborg
Ännu ett nöd-mobilblogginlägg från bussen för att inte missa #blogg100

chefstomaten