Donsö i mars – massa bilder

Jag har haft tur och fått låna huset på Donsö även i mars! Jippi! På Donsö är livet rätt inrutat. Jag kliver upp, sätter på datorn, äter frukost, skriver, går en promenad, skriver, går till Yngves och kollar vad kocken Dafgård bjuder på till middag, går hem, skriver lite till och sedan sover jag. Rätt effektivt faktiskt!

Vill jag kolla mejl eller facebook är det mobilen som gäller (jo jag pillar på den rätt ofta). Nu är jag hemma i Mölndal en sväng och hälsar på bredbandet och tänkte, jag slänger upp ett bildspel! Bilderna är tagna antingen med badkameran eller vidvinkelobjektivet. Japp, det hatade. Men jag misstänker att det är enda objektivet som kamerahuset funkar till nuförtiden.

Donsö – antingen hus eller natur

Det finns bara två lägen på Donsö, antingen är det tjyvtjockt med hus, eller så är det ren vildmark. Nåja, det är en del anlagda naturstigar i vildmarken men jag lyckas ju alltid hitta någon bergknalle som är i vägen där jag tänkt att gå och så tänker jag ”det borde gå att gena”. Note to self: snabbaste vägen förbi ett berg är inte att klättra över det, det är att gå runt!

chefstomaten