Höst igen på tomatsallad

Jag har varit medveten ett tag om att det inte längre var säsong för sommarblommor, men att byta bilder i headern var inte direkt något jag hade tänkt prioritera. Har en del annat att pyssla med. Men så ramlade jag över ett tips om att många wordpresssidor nyligen blivit hackade och börjat länka till en massa blå potenspiller-sidor (huga).

Kastade mig in och kollade men mina sidor verkar inte ha drabbats (tur!). Men jag passade ändå på och uppdaterade alla teman och plug-in. I denna veva försvann alla mina gamla headerbilder och hellre än att lägga in dem igen fixade jag lite kvickt och lätt fram några nya. Vad tycks?

Även i år associerar jag höst med nypon men jag har en ny nyponbild. Den dimmiga bilder är kanske inte så färgglad men jag hade bråttom och tog en höstlik bild som fanns nära till hands. Den är fotad i Halland för ett par veckor sedan. De soltorkade tomaterna fotade jag häromdagen i Fréjus.

Förutom nya headerbilder så försvann – återigen – min snygga arkiv-sida och miniatyrbilderna till höger under ”populärt just nu” blev verkligen minimala och rektangulära och lite alla möjliga former. Det retar mig som sjutton men jag har faktiskt inte tid att luska reda på vad som hänt och försöka fixa just nu. Dessutom har jag lärt mig den hårda vägen att en del saker som jag tror att jag orsakat visar sig vara någon bugg som jag inte kan åtgärda.

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)