Hur ska menyerna se ut?

När jag bytte tema fick jag en mobilanpassad sajt vilket ju är bra på många sätt men det innebar att min gamla rullgardinsmeny som jag lagt ner så mycket tankemöda på inte längre fungerade.

I mobilen hamnade allt, både huvudrubriker och underrubrikernas underrubrik i bokstavsordning. Eftersom jag hade så många av de senare var det bara en bråkdel som överhuvudtaget syntes och det var inte direkt de mest relevanta rubrikerna.  

Idag skapade jag därför lite kvickt och lätt en kort meny som  jag la överst här på webbsajten (och därmed räknas som huvudmeny och är den som syns på mobilsajten). Jag plockade ett par av de kategorier som har flest inlägg. Det ser genast snyggare ut i mobilen.

Hur ska menyerna se ut?

Min gamla rullgardinsmeny la jag temporärt i vänsterspalten medan jag funderar på hur jag ska göra med menyerna.

Syftet med rullgardinsmenyn var dels att den skulle få plats på en rad i det gamla temat och så skulle det vara lätt att navigera för er läsare i ert intresseområde. Tomatsallad är en spretig blogg med många ämnen och genom att exempelvis dela upp resor i olika geografiska områden och underområden tänkte jag att jag förenklade för er.

Men det kanske bara blev övermäktigt med alla alternativ? Hur som helst tycker jag att det ser lite fånigt ut att ha samma rubriker på vänstersidan och överst. Så någon form av förändring behöver jag göra men vad?

 

 

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)