Ringrostig på Svenska Rivieraklubbens tisdagsboule

Det är åratal sedan mina bouleklot senast fick se dagsljus. Jag borde kanske ha plockat fram dem igår och avrostat kastarmen innan jag gick till Svenska Rivieraklubbens tisdagsboule. För det var lite synd om de som fick spela med mig idag. Jag var inte direkt någon drömmedspelare som fixade massa poäng i kniviga lägen. Snarare var jag en drömmotståndare som spred kloten för vinden.

På just den här bilden ligger faktiskt ett av mina klot närmast lillen. Det gick en smula bättre efter en stund. Jag gjorde faktiskt ett eller annat helt genialisk kast när jag knockade in rätt klot eller rullade in mig själv snyggt och prydligt nära lillen. Typ två-tre sådana kast på tre matcher :-).

Förutom att jag är ringrostig och därför inte alltid fick kloten att gå dit jag hade tänkt mig hade jag glömt exakt hur sneda och vinda banorna i Albert I-parken i Antibes är. Beroende på var man spelar så har man uppförsbacke eller nerförsbacke. Lägg till lösgrus som agerar bromskloss och så en del allmänna kullar som gör att kloten rullar åt alla håll. Det finns helt enkelt många skäl till att kloten hamnade lite varstans. Hur som helst så var det riktigt roligt att spela!

chefstomaten