Tack och hej, nu lägger jag ner Tomatsallad

Hej alla trogna läsare som följt med mig i flera år!

Det här var min experimentblogg, den jag lärde mig allt jag kan om WordPress och bloggande. Den har hjälpt mig massor genom åren. Men nu orkar jag inte längre med allt tekniktrassel.

Jag fick hjälp av Binero att plocka bort alla plugin. Det gör förvisso att jag kan logga in på sajten igen. Men det raserade samtidigt åratal av arbete. Jag har flera hundra inlägg att gå igenom och rätta, jag har massor av inställningar som jag måste göra om och det orkar jag inte. Så jag kommer att be dem återställa sajten så som den var. Det betyder att backa till en gammal back-up.

Jag kommer därefter inte att kunna logga in och skriva något nytt. Det här meddelandet kommer också att försvinna. Men ni som följer bloggen via RSS-läsare kommer att kunna se det och förstå varför jag helt plötsligt är helt tyst.

Stort tack för de här åren. Det är med sorg jag säger adjö!

Chefstomaten/Kristina

chefstomaten