Tröstfotad Storskrake

Planen för söndagen var klar. Först lite jobb, därefter spännande skidskyttestafett, ett snabbt ombyte och en sväng i skidspåren för att återgå till tevesoffan lagom till jaktstarten. Skidorna stod i hallen, kletvallan låg bredvid och lämpligt skidspår var utvalt. Nu skulle jag äntligen fortsätta på den utprovning av skidspår jag påbörjade i våras.

Men tji. Var det bacillträngsel på Liseberg igår eller är det samma förkylning som däckade mig för två veckor sedan som fortfarande spökar? Känns tröstlöst. Med tanke på hur sällsynt det är med skidföre i Göteborg känns det ganska stressande att gå runt med en sabla infektion vecka in och vecka ut.

Tog en tröstpromenad med kameran ner till ån igen (vilket gjorde mig helt andfådd). Fokuserade på en Storskrake idag men det fastnade en och annan Gräsand också. Hoppas att jag blir frisk innan jag tvingas döpa om bloggen till Gräsandsbloggen :-) På tema fokus så är jag inte helt nöjd med resultaten. Vet inte om det är kameraskötaren som återigen fallerar eller om jag helt enkelt måste tröstshoppa mig ett bättre kamerahus?

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)