Trött på kameratrassel nu!

Vidvinkelobjektivet? Joruseruatt, det är hemma igen. Tillsammans med kamerahuset. Canon Service Center ringde nämligen efter ett tag och bad mig komma in med kamerahuset eftersom objektivet var optiskt perfekt. Jag fick också skicka in några av mina exempelbilder för att visa vad jag inte var nöjd med.

Felet, enligt Canon, låg inte hos objektivet utan hos kamerahuset och det har de nu justerat. Om vi säger så här. Jag har fem objektiv. Ett av dem, vidvinkeln, funkade enligt mig varken på mitt kamerahus eller Canons lånehus. De övriga fyra objektiven funkade väldigt bra ihop med mitt kamerahus. Notera valet av tempus.

Vad tror ni effekten blir om man justerar kamerahuset för att det ska funka ihop med vidvinkelobjektivet? Springer jag omkring och jublar?!

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)