Varning för jullatten på Landvetter

Det är inga problem om det blir lite förseningar, för på Frankfurt flygplats finns Starbucks och på Landvetter finns Espresso House så jag kan bara lugnt sitta och läsa i min tjocka deckare och dricka den ena tomtelatten efter den andra. Så tänkte jag…

Men Espresso House finns bara i själva terminalen och för att komma dit måste man checka in på ett flyg. Och för att göra det måste man genom SAS förbannade servicekö. Därför blev det istället flygplatscaféets version av jullatte medan jag skrev långa hatbrev till SAS. Fy farao. Ja, för både SAS och för jullatten. Caféet hade inte alls förstått tomtelatte, det var inte ens en blek imitation, det var en dammig fuskversion. Verkligen dammig. Den var pepprad med grovkorningt hostframkallande kardemummadamm. Usch och fy – en sådan hoppas jag verkligen att jag slipper igen. Pris 39 kronor, vilket jag skulle kallat värsta rånet, om jag inte också betalt 79 kronor för världens torraste pizzaslize.

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)