Dagens lunch i Plascassier
Auberge St Donat i Plascassier fortsätter med sitt framgångsrecept med fyra-rätters lunch i en fast meny. Priset har gått upp till €15,50 men det är fortfarande antagligen Rivierans mest prisvärda lunch.
Idag var huvudrätten kyckling. Just den bilden blev sådär men här är resten av lunchen.
Först en sallad.
Sedan någon inbakad mockajäng, därefter kyckligen och till sist en kaka.
Allt nedsköljt med rejäla kvantiteter av ett enkelt rosévin. Därefter dags för boulespel i Svenska Rivieraklubbens regi.
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)
- Aléria på Korsika – staden mitt emot Antibes under antiken - onsdag 2 juli 2025
- Mina foton i Upplev historiska Rivieran får beröm av BTJ - torsdag 26 juni 2025
- I Selånger börjar S:t Olovsleden – pilgrimsled omgärdad av myter - tisdag 24 juni 2025