Dagens lunch i Plascassier
Auberge St Donat i Plascassier fortsätter med sitt framgångsrecept med fyra-rätters lunch i en fast meny. Priset har gått upp till €15,50 men det är fortfarande antagligen Rivierans mest prisvärda lunch.
Idag var huvudrätten kyckling. Just den bilden blev sådär men här är resten av lunchen.
Först en sallad.
Sedan någon inbakad mockajäng, därefter kyckligen och till sist en kaka.
Allt nedsköljt med rejäla kvantiteter av ett enkelt rosévin. Därefter dags för boulespel i Svenska Rivieraklubbens regi.
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)
- Mitt första intryck av Korsika: grönska mellan berg och hav - söndag 18 maj 2025
- Här kan du se resorna till boken Upplev historiska Rivieran - tisdag 29 april 2025
- I Aigues-Mortes syns spåren av en medeltida syskonfejd - lördag 12 april 2025