Marseille bjöd på dimma, moln och värme

Marseille stoltserar med 300 soldagar per år och därmed är det tämligen skickligt att lyckas pricka in både dimma och regnstänk tycker jag. Men det har jag gjort den här veckan. Jag har varit i Marseille i jakt på bilder med blå himmel till Mitt Provence. Det gick ungefär lika bra som i våras när jag letade blå himmel runt Gorge du Verdon.

Förutom fotograferandet har jag också travat upp och ner i trappor, testat glass och restauranger. Mest av allt har jag vandrat runt MuCEM-området som verkligen är läckert. Det är extra kul att jämföra hur det ser ut nu med mina bilder från ett besök 2012 under byggtiden. MuCEM är värt ett besök tycker jag.

Jag kom hem sent igår och är rätt sliten men det kanske dyker upp ett inlägg om Marseille vad det lider. Ska börja med att ladda in alla bilder från minneskortet. Tills dess kastar jag upp två från Instagram så länge. De är ett roligt par för de är tagna mitt emot varandra. De är också rejält processade med allehanda filter för i verkligheten var inte himlen sådär blå.

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)