Allt ont kommer faktiskt inte från Skanska!

Det var väl inte helt långsökt att när strömmen helt oväntat gick igår (givetvis precis när jag höll på och skrev ut viktiga papper) så misstänkte jag direkt att någon grävt av en elkabel. Högst upp på misstänkt-listan låg då den nyaste grävskopan. Men tji, jag hade helt fel. Det var sopbilen som hade kört på, nej kört över, nej massakerat elskåpet.

Så här såg elskåpet ut efter någon timme, då hade jag gett upp hoppet om el och var på väg hemifrån.

Elfolket har lagat det temporärt men vid något tillfälle kommer de hit för att sätta upp ett nytt elskåp. När vet vi inte men jag tar det som inteckning att det är ingen idé att plocka fram dammsugaren.

På kvällen såg det ut så här när jag återvände hem.

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)