Kategori: rapport från bygghelvetet

Detta är ingen ämne jag valt själv utan en byggarbetsplats flyttade objuden in i mitt vardagsrum. Det bästa jag kunde göra av situationen är att dokumentera eländet. Eventuellt blir det en bok av det.

En skopa

Badsäsongen verkar vara över i Antibes för i år. Det känns tidigt men det kanske mest är jag som missat att vi är redan har nått slutet av oktober. Stranden Ponteil var i alla fall betydligt ödsligare i förmiddags än under sommaren. Jag har inte tagit bilden själv utan fått den från Tomatsallads utsände. Faktiskt har den vissa likheter med en bild jag tog igår på utsmyckningen i min närmiljö.

Läs mer

Elledningsmätmojäng

Tada! Låt mig presentera en ny teknisk mojäng. Den är ovärderlig för alla som undrar om de har några nedgrävda elledningar på tomten och var de i så fall kan behaga vara någonstans. Jag mötte den idag på vår numera vältrampade geggastig längs med Bifrostgatan (som jag efter senaste fnattet från Skanska får klättra över en avspärrning för att överhuvudtaget ta mig till). Mojängen bars runt av en trevlig dam i Mölndals Energis kläder. Hon målade gula sträck där elledningarna är i något fåfängt hopp om att detta ska stoppa Skanska från att gräva av dem. HA!

Läs mer

Censurerat inlägg

Jag har utmanat mig själv att blogga varje dag i etthundradagar i sträck och idag är det dags för inlägg 36/100. Jag har också skrivit ett långt inlägg om fucking fucking fucking fucking fucking fucking fucking fucking fucking ett-visst-bolag-som-nämnts-tidigare-här-på-bloggen. Men jag tror jag får censurera det. Kanske är följande rader att gå över gränsen:

Läs mer