”Rapport från bygghelvetet” har flyttat till ”Mina tusen dagar med Skanska”

Under de fem år som Tomatsallad har varit igång har mina bloggämnen varierat en hel del. De flesta har haft en positiv grundton. Med ett stort undantag. Rapport från bygghelvetet har stuckit ut lite ur den allmänna trevligheten.

En del läsare uppskattade mixen. Andra menade att de inte borde riskera att drabbas av svärord när de tittade in på Tomatsallad, det förstörde upplevelsen (jag skulle vilja säga att det är värre att utsättas för Skanska än att riskera att läsa om dem). Men man ska ju lyssna på sina läsare så ämnet fick en egen adress 1000skanska.se. Det är ett par år sedan nu faktiskt. Jag hade tänkt annonsera det hela med stora trummor men inväntade att jag skulle få sajten klar. Och boken avancera en bit (ja jo det är ett bokprojekt inblandat där också). Jag har dock haft tidsbrist. Därför har jag inte flyttat dit inläggen ännu utan de finns fortfarande kvar här på Tomatsallad. Inte har jag heller kommit igång riktigt att skriva på nya sajten eller arbeta med boken. Men idag har jag faktiskt skrivit ett litet inlägg. Med anledning att badrummet blivit inspekterat. Om du inte vet vad jag talar om så länkar jag till det här inlägget från juni 2012.

11018420_603951149735457_1382706087_n

Inlägg 9/100 i #blogg100 – utmaningen att blogga ett inlägg om dagen i 100 dagar. Jag filosoferar en gång om dagen runt en Instagrambild med mer eller mindre koppling till ämnet. 

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)