Om en månad

Om en månad har min rad med utgivna böcker fördubblats från två till fyra. Åtminstone hoppas jag det, men det är nog ett visst önsketänkande att både Mitt Nice och #författarboken är tryckta tills dess.

Om en månad blommar körsbärsträden i Kungsträdgården. Åtminstone såg det häromdagen ut som om knopparna hade kommit en bra bit på vägen och att det inte är så många veckor kvar tills de blir Stockholms mest fotograferade träd.

Om en månad kan du ha ett utkast till en bok klar. Åtminstone påstår jag det i dagens långa artikel med titeln Skriv en bok på en månad – så gjorde jag.

10949035_799983236755779_1106764971_n

En månad kan göra en enorm skillnad ibland. Bilden ovan är tagen i början av mars 2015 och den undre i slutet av april 2014.

Inget insta är komplett utan den obligatoriska bilden på #körsbärsblomningen i #kungsträdgården #VåriStockholm #Stockholm

Detta var inlägg nr 10/100 i #blogg100 – utmaningen att blogga ett inlägg om dagen i fler dagar än jag kan hålla ordning på. Jag har valt att skriva något utifrån mina instagrambilder. 

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)