Badkameran som inte tålde vatten

Jag är lite ledsen idag. Titta så min fina kamera ser ut!

I somras köpte jag en ny kompaktkamera, valet föll på sony cybershot dcs-tx5 för den var liten, snygg och vattentät. Jag testade givetvis det sistnämnda genom att hoppa i spat.

Sedan dess har jag använt kameran av och till. Sedan jag köpte mitt fasta 30 mm objektiv till systemkameran har klunskameran fått följa med oftare än badkameran. Men häromdagen skulle jag till stranden och tänkte att nu var det dags för snygga bilder i och ur vattnet. I slutändan var det lite kallt så jag gav upp fotograferandet och tog mig bara ett snabbt dopp.

När jag kom hem la jag den i en burk med kranvatten. En kompis har sagt att kameran måste rengöras noga när den varit i saltvatten, packningar och vad det nu var. Ett missförstånd senare och den blev liggande över natt. Och det tålde den inte alls. Så nu är min kamera inte ett dugg snygg längre!!! Eller brun.

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)