Vad fasen har hänt med mitt flöde??

Stön! Jag blir så himla less på datorkrångel!

Inte nog med att microsoft ska agera storebror och stoppa mig från att göra både det ena och det andra med datorn för att ”skydda den” (hallå – kan vi enas om att jag är vuxen och kan ta ansvar för mitt eget liv inklusive min egen dator!). Sedan krånglar tomatsallad-bloggen också. Vilket bara tar en massa helt onödig tid i felsökning. Det finns massor av funktionalitet jag skulle vilja utveckla, göra det lättare att följa sidan beroende på intresse. Men jag har inte prioriterat lägga ner den tiden. Ska jag då slösa massa tid på felsökning? Ja jag blir så sur. Men ta en titt på hur mitt flöde ser ut i chrome så får jag nog sympati.

I firefox ser sidan vettigare ut men det blir bara korta utdrag, inte hela texterna och inga bilder. Det finns för och nackdelar med det men jag har aktivt valt att visa hela sidan. Dels för att uppmuntra fler att läsa vad jag skriver (genom att följa bloggen via RSS) och dels för att det är bara då twingly funkar. Och med twingly pingas exempelvis artiklar man länkar till. Vilket kan ge fler läsare och därmed är positivt.

Det var för övrigt så jag upptäckte hela den här soppan. Läste en artikel i GP resor igår om konst på Rivieran, ett ämne som jag skrivit ett långt och bra inlägg om. Uppdaterade mitt inlägg med länk till GP-artikeln och förväntade mig att mitt blogginlägg skulle dyka upp så småningom. Icke.

Har googlat lite och det verkar vara en känd bugg. Lösningen ska vara att skriva ”utdrag” (korta sammanfattningar). Vilket jag gjort länge men det har inte hjälpt. Enda inställningen jag kan komma på att jag ändrat är att jag installerat flattr. De har jag nu tagit bort (inte helt men från flödet). Ingen skillnad. Vad ska jag göra nu?

(Det ser vettigt ut i Internet Explorer men jag vill ju inte direkt uppmana folk använda det…)

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)