Blixtar och dunder

Det är alltid en del att fixa med när man kommer ner och det var länge sedan någon var på plats. Sätta på vattnet (världens trögaste kran), sätta på elen, sätta på kylskåpet och räda skåpen i jakt på något ätbart.

Jag undrade så vad grannarna sysslade med eftersom det blinkade så frenetiskt ute. Sedan gick jag in i ett annat rum och där höll också grannarna på och blinkade. Jag stack ut huvudet och skymtade det mest intensiva blixtskådespel jag någonsin sett.

Så jag grävde fram en regnjacka, tog mobiltelefonen och travade ner till vattnet. Väl där hade blixtrandet avtagit och det var för långt emellan för att få till några bilder med mobilkameran (som ju är LÅNGSAM). Så jag filmade istället. Några filmklipp blev riktigt mäktiga men de var visst för stora för att ladda upp. Men ändå. Wow!

Idag är himlen sådär knallblå som den bara är efter häftiga regn.

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)