Bokmässa tema Norden – vi bjöd på same

Det är bokmässa i stan och efter en dag har jag tappat rösten – bara tre dagar med mer folk att prata med kvar!

I år är temat Norden och så här såg det ut i vår monter idag. Mer Nordiskt än så blir det inte. Det är Ola Stinnerbom på trumma och han samlade en jättepublik till vår monter (själv står jag mitt i den och därför syns den inte, tyvärr han jag sedan inte lyssna på föredraget om samisk dans eftersom jag var tvungen att göra en akututryckning till Hemököp i Mölndal och hämta en kortläsare – ska inte dra hela den historien just nu men jag har en mental rymdraket där jag tänker skicka iväg alla inkompetenta företag till mars – utan vatten).

Dag ett var grym. Vi släppte vår bok, folk kom och sa att de sett oss på teve och ville köpa den och så fyllde Kollegan år på köpet. Jag passade på när jag hade mikrofon i hand att utropa ett fyrfaldigt tjohoo både förmiddag och under vinminglet.

Foto: Stefan Karlsson

Att det inte blir mer ordat nu beror på att jag anmält mig till ett frukostseminarium: Boken som varumärkesbyggare. Lät ruskigt intressant och som en bra idé när jag såg inbjudan. Just nu känns det lite tidigt.

För övrigt har Bokmässan fortfarande inte lärt sig räkna och tror fortfarande att 14 cykelställ är lagom för 100 000 besökare.

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)