Cap Ferrat från ovan

Jag har sisådär 2000 bilder uppladdade på Tomatsallad (och har fyllt upp 55% av mitt utrymme på Binero). De flesta bilder är publicerade i ett eller annat inlägg men den här hittar jag inte. Jag tror därför att jag bara laddat upp den men aldrig hunnit skriva något. Snubblade över den när jag höll på och grejade med det förra inlägget med bilder från Esterelbergen (bilderna dit är några år gamla).

Eventuellt blir det en repris, eventuellt blir det första gången den här bilden syns. Hur som helst tycker jag den passar så bra ett par veckor efter att jag vandrade runt hela Cap Ferrat. Cap Ferrat är alltså halvön i bilden och bukten till vänster är Villefranche-sur-mer dit vi åkte tåg. Hela vandringen tog sex timmar så får ni lite skala till bilden.

Stjärnglans på Cap Ferrat

Jag har för övrigt hittat en trevlig text skriven av Filip Hammar om Cap Ferrat. Han har bott varje sommar i Beaulieu-sur-Mer (bakom Cap Ferrat i bilden), promenerat längs Cap Ferrat (men nöjt sig med en eller två av vandringarna, inte tre på raken). Han skriver om vita linnekostymer, skillnaden på rysk och italiensk maffia och hur muraren Franco räddade Andrew Lloyd Webbers kanin.

Edit: tyvärr är den intressanta texten borta, därför har jag raderat länken.

 

 

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)

Last updated on september 14th, 2017 at 03:37 e m