Collage från Cap d’Antibes

Jag har blivit fullständigt Instagramfrälst och publicerar just nu fler bilder från telefonen direkt till Instagram än via systemkamera->dator->blogg. Men så tänkte jag att det kanske finns sätt att använda de bästa Instagrambilderna i inlägg här på Tomatasallad.

Jag la ju för ett tag sedan till ett plugin som visar de senaste bilderna i en av sidokolumnerna. Men roligare kunna skriva något om ett par stycken i inlägg. Så idag har jag installerat svenskutvecklade instagrabber.

Det tar säkert ett tag innan jag fått kläm på det men det går att publicera bilder direkt som jag gjorde nyss eller använda dem i inlägg som jag gör här.

collage cap d'antibes

Min senaste bild på Instagram är ett collage av bilder från Cap d’Antibes.

Uppifrån och från vänster är det en bild på ett av de vackra gamla husen som finns på cappen, mina strandsandaler stående på min favoritstrand och port de l’olivette.

Rosévinsglasen behöver nog ingen närmare presentation. Vi firade svenska flaggans dag (eller nationaldag kanske det heter numera) med svensk flagga som duk.

Tallarna ska jag nämna också. Tallar är nämligen ursprungliga, palmer är inplanterade.

chefstomaten