Dagens bild: Lundby gamla kyrka

10986203_466718236813059_402293709_n

Jag tror jag har nämnt nackdelen med att lita på Google maps förr. Ibland hamnar man på helt andra ställen än där man hade tänkt. Idag skulle jag exempelvis till Hisingen för att hämta en hög med kartonger som jag erbjudit mig att frakta till Stockholm åt en god vän som flyttar åt andra hållet jämfört med vad jag gör. Hon råkar bo rakt ovanpå Lundbytunneln. Det betyder att man kör efter Google maps och plötsligt är man inte alls framme utan mitt i en tunnel.

Nåväl, medan jag snurrade runt för att komma tillbaka på rätt spår körde jag förbi Lundby gamla kyrka. Mycket fint upplyst, särskilt när regnet har gjort gångvägen blöt. Där fanns också en klockstapel som inte fastnade på bild. Jag har en viss förtjusning i klockstaplar så eventuellt behöver jag återvända med stora kameran en annan dag.

Detta var inlägg 1 av 100 i #blogg100, ett initiativ att blogga ett inlägg om dagen i hundra dagar. Jag har lovat mig själv att inte delta för jag har inte tid. Men när allt fler vänner anmälde sig föll jag för grupptrycket, jag vill också vara med. 

chefstomaten