Dagen då jag nästan publicerade 667 inlägg

Jag hade lovat mig själv att inte på några villkors vis delta i ‪#‎blogg100‬ i år. Jag har verkligen inte tid, jag har kommit fram till att jag föredrar långa inlägg med långa mellanrum än korta och ofta. Jag kan säkert list fler bra skäl. Men så igår började flera vänner avisera att de skulle vara med och jag kände en stark önskan att ingå i gemenskapen. Inte skulle väl alla vara med och jag stå utanför?

Så sent igår kväll bestämde jag mig för att delta men att göra det lätt för mig. Istället för en lång artikel om dagen med noggrant utvalda och redigerade bilder skulle jag bara publicera dagens instagrambild. Projektet underlättas av att jag har ett plugin (instagrabber) som automatiskt laddar ner alla mina instagrambilder till mediabiblioteket. Imorse gick jag in och ändrade i inställningarna så att varje bild blir ett blogginlägg istället för att bara arkivera sig i mediabiblioteket. Jag hade dock lite bråttom. Därför glömde jag fylla i att det bara skulle vara nya bilder. Nu när jag loggade in på min blogg hittade jag 667 utkast som väntade på publicering…

Tur att jag kryssade i att de skulle vara sparas som utkast och inte publiceras direkt.

Önskar alla en trevlig och frisk fredag! #lilatulpan #vissnadskönhet

Det här blev oväntat inlägg nummer 2/100 i #blogg100

 

chefstomaten