Dagens bild: horisont

Efter en tokintensiv dag som kursledare behöver jag och resväskan se lite horisont. #Malmö #brygga #solnedgång #nofilter

Man har sina hyss för sig. En av mina är att varje gång jag är i Malmö måste jag ner och se havet och Öresundsbron. Vet inte varför, måste inte det i Göteborg eller Stockholm som också har vatten omkring sig. Men i Malmö är det obligatoriskt. Så igår kväll, efter en heldagskurs och en efter-kursen-sittning i den gamla kungliga vänthallen på Malmö Central, så tog jag bussen ut till Västra hamnen.

Det var vilsamt och vackert och det enda jag saknade var något att äta och dricka. Därför satt jag inte kvar så länge utan drog mig tillbaka till ett kylskåp som jag preparerat med öl från Remmarlövs gårdsbryggeri (det gäller ju att prova lokalbryggda öl när man är i en annan landsända). Med tanke på att det började åska och spöregna när jag var tre minuter från kylskåpet är jag glad att jag inte satt kvar längre nere vid havet.

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)