Dagens bilder tagna runt Fjällgatan i Stockholm

Den skira försommargrönskan,  kvällssolen och utsikten - man kan ju lätt bli kär i Stockholm sådana hör kvällar. Fotat på väg hem från Författarförbundets årsmöte. Roligare i år än förra året, känner ju fler.

De här tre bilderna är alla tagna i området runt Fjällgatan-Ersta terrass i Stockholm. Mittenbilden är en morgonbild, de andra två är kvällsbilder. Den första är tagen igår, de andra två för ett år sedan. Kombinationen av ljuset, utsikten och den skira grönskan gör detta till fina kvarter att kila runt och fota i. Det finns till och med en klockstapel :-).

Fjällgatan är ett obligatoriskt stopp för alla turistbussar. Jag blev faktiskt lite chockad första gången, hur kunde jag ha missat detta område som uppenbart är välkänt för typ varenda turist?

10369415_869478486402886_724140205_n

Mitt årliga ärende till dessa trakter är Författarförbundets årsmöte. I år var mitt andra år som medlem och andra året som jag deltog. Vädret var lika vackert som förra året och upplägget var rätt likt men där tar likheterna slut. Förra året kände jag bara någon enstaka författare och kände mig lite malplace. I år kände jag många fler än förra året och dessutom hade jag aningen mer koll på frågorna som diskuterades.

10358199_1425397884394515_897311112_n

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)