Dagens överraskning på minneskortet

Jag har en hel skog med minneskort. Förr förvarade jag allihop i ett särskilt fack i kameraväskan. Men den har jag slutat använda eftersom den är för liten för systemkameran när teleobjektivet är på och är alldeles alldeles för stor för badkameran. Istället ligger minneskorten utspridda lite varstans där kamerorna eller laptopen landar. I olika handväskor, på diverse bord och i själva laptopen. Förhoppningsvis sitter det ett i varje kamera också, men inte alltid. Sist jag besökte trädgårdsföreningen hade jag två kameror och ett minneskort (dålig matematik men kunde varit värre).

Det här fipplandet leder ibland till överraskningar. Som när jag idag petade in ett SD-kort i datorn och förväntade mig att få upp bilder från ett café i Göteborg och det också dök upp bilder från Svansjön i Härjedalen. Undrar om jag har några mer bilder liggande osedda någonstans?

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)