Dags för Skanska prenumerera på Mölndals-Posten?

Mölndals-Posten har fått en ny krönikör! En krönikör ”med byggarbetsplats utanför fönstret”. En krönikör som ”följer arbetets gång – vare sig hon vill eller inte” och nog kommer skriva en del om bygget eftersom det ”påverkar det mitt liv”. Citaten kommer från den artikel där krönikören presenteras.

Artikeln och min första krönika publicerades i onsdags och kanske är det därför mina texter i serien rapport från bygghelvetet har fått ett uppsving. Flera av dem ligger i toppen av mest lästa inlägg och när jag analyserar google analytics-data ser jag att de som läser en i hög grad läser flera.

Bilderna är tagna av Kristina Lindahl på Mölndals-Posten. Hon ville gärna ha bilder till artikeln som sa något om mig och frågade mig därför om mina hobbies. Svår fråga, mitt jobb är min hobby och min hobby mitt jobb. Vi provade att ta bilder både ute och inne men de som blev bäst var de som togs utomhus, i byggröran.

Den här är en favorit, vi har inte flyttat skyltarna utan de stod exakt sådär och det illustrerar attityden till gående, cyklister och boende.

chefstomaten