Dansat ut julen på tomatsallad

Det var med visst vemod jag idag plockade ner julen från tomatsallad. Julbilderna var ovanligt fina och jag hade alls inte hunnit tröttna på dem. Men julgranen är utburen, julmaten uppäten och jag har inlett det nya året med att uppdatera min LinkedIn-profil. Och när jag ändå var i städtagen dansade jag ut julen från headern.

Uppdaterade även headern på min professionella webbsida med bilden nedan. Hur jag valt vilken bild som passade var? Ja flaskorna var ju rätt given, de skulle inte riktigt ge rätt intryck på en konsultwebbsida. Men när det gäller de böjda rimfrostiga stråna eller fjället var det hugget som stucket. Jag hade nog tänkt fjällen där, eftersom det rosa i bilden matchar mitt profilfoto och man kan associera till vägen är målet, eller att jag stakar ut målet eller något liknande. Medan rimfrosten är mer ett experiment-med-makroobjektiv-bild det vill säga passar här på fotobloggen. Men när jag provade så kändes det bättre tvärtom.

Bryggan hör i alla fall hemma här, eftersom den är blå.

Jag har också gjort ett bildspel med alla bilder jag använt som  header genom åren. Funkar nästan som jag vill. Jag vill helst ge er läsare en möjlighet att på något sätt veta vad bilden heter eller föreställer, läsa bildtext helt enkelt. Har försökt på olika sätt men funkar inte. Så just nu kommer alla bilderna en gång till, på samma sida (trots att jag satt in en ny-sida-tagg). Nåväl, god natt!

chefstomaten