Får se om jag så småningom förstår vitsen med disqus

Efter att ha stött på ett antal förtjusta inlägg om disqus blev jag nyfiken och installerade. Vilket totalt sett var slöseri med tid. Mitt tålamod med saker jag inte förstår och krångel är lågt. Så om det står bland settings att jag ska ange API, och det finns en rubrik som heter API på Disqus huvudsida, så blir jag putt när den bara hänvisar mig vidare (framförallt när jag följer hänvisningen och hamnar mitt bland överavancerade diskussioner).

Men, nu verkar jag ha sparkat igång disqus på min sida och min snygga gravatar (en kaffekopp – vad annars) syns när jag provskrev en kommentar. Tyvärr så har denna testkommentar varken registrerats i räkneverket (i den grå listen under varje inlägg) eller i listan med senaste kommentarer i högerkolumnen. Små petitesser…

Några timmar och ett antal grå hår senare…

… så funkar räkneverk och senaste-kommentarer-listan igen. Puh. Nu har jag kört fast på nästa plugin…

chefstomaten