Februari på Donsö

Det kom ett brev…

Nej, nu står inte jag ut med din arbetsmiljö heller! Vi har ett tomt hus på Donsö som inte används alls feb månad. OM det skulle kunna vara en tillflyktsort får du hemskt gärna låna det. Tyst…

Detta erbjudande krävde ungefär lika lång betänketid som det tog för synapserna och neuronerna i hjärnan att skicka signal till fingrarna att skriva ”JA!” på tangentbordet. (Och jag är djäkligt snabb på tangentbordet). Ett knappt dygn senare var jag installerad i ett vitt hus mitt på Donsö i Göteborgs södra skärgård.

På Donsö är jag rasande effektiv! Jobbar, jobbar och jobbar. Skrivandet avbryts enbart av den dagliga fotopromenaden på naturstigen samt en tur till Yngves för att kolla in vad familjen Dafgård tänker bjuda på till middag. Idag är jag hemma i Mölndal och hälsar på bredbandet en sväng. Passar på och visar upp vad jag har bytt ut pålningskranar och dygnet-runt-buller mot.

chefstomaten