Fina ord om min bok

Sluta var neurotisk nu, din bok är BÄST! skrev en vän igår. Hon har helt rätt, jag vet inte vad som tagit åt mig, jag brukar inte vara så hispig och slösa bort tid på att oroa mig. Hur som helst så är det väldigt skönt att de första omdömena som nått mig om Mitt Nice är positiva. En och annan vän är också lättad över att boken är bra (det är enklare att ge ärlig feedback då).

En person (som jag inte känner) skrev Gillar verkligen den :) nu hoppas jag även på #mittnormandie ;) vilket ju är bra betyg.

Trevlig ton, personliga tips och överskådlig är ett annat omdöme.

Särskilt bilderna har jag läst mycket beröm för.

Gunilla Forsmark-Karlsson på Rivieramoments har skrivit långt och mycket fint om boken. Det är svårt att välja ett favoritcitat men kanske är det ändå följande.

Det jag är allra mest förtjust i är trots allt all kuriosa, detaljer i form av episoder med tillhörande personliga kommentarer. I boken kan du läsa om allt ifrån spännande fakta om Marc Chagall till vilken glass som enligt Kristina är den godaste. Språket är rakt och hon uttrycker sig fyndigt.

Med tanke på att nästa bok (som egentligen skrevs före), Strövtåg runt Antibes, innehåller ännu fler bilder och massor av kuriosa är det skönt att höra att dessa uppskattas. Det är ju något av mitt signum, att jag väver ihop anekdoter med fakta och personliga kommentarer.

Önskar alla läsare en fortsatt trevlig helg!

PS! Det exemplar av Mitt Nice som syns på bilden är faktiskt samma beresta ex som förut figurerat tillsammans med Mölndalsån och diverse tulpaner. Nu är det det i Antibes där det är rätt blåsigt idag.

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)